Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/jesper-damtoft.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611
Vælg en side

Mit navn er Jesper Damtoft og dette er min personlige blog og mit fristed hvor jeg skriver om alt det jeg finder interessant.

Hvis du brænder for online markedsføring, så håber jeg at du vil finde min side interessant. For kort at fortælle lidt om mig selv, så er jeg stifter af PPC og SEO firmaet Citona, som jeg startede op for et par år siden, efter at have gået med tankerne om at springe ud som selvstændig erhvervsdrivende. At starte op er som man nok kan forvente, hårdt arbejde og der er lange arbejdsdage, da man som ene mand, har ansvaret for alt der skal gøres, og der er masser af beslutningen at tage. Dog er der også masser af fordele ved selv at kunne bestemme og tage de beslutninger man virkelig tror på for virksomheden.

Til dagligt varetager jeg SEO optimering – www.citona.dk/seo/, Google Adwords og ikke mindst webanalyse / konverteringsoptimering i Citona. Det er alle områder der kan skabes nogle rigtig gode synergier imellem og områder som jeg har arbejdet med i mere end 10 år. Meget af min erfaring er derfor opbygget omkring søgemaskiner, brugeradfærd, design og analytics, hvilket har min store interesse. Det fantastiske ved nettet er jo, at alt er målbart og beslutninger kan derfor tages på baggrund af dokumenteret data, fremfor subjektive holdninger om hvad der er godt eller skidt. Når det kommer til forretning på nettet, mener jeg det er for dyrt at lade sig styre af tilfældigheder.

Jeg vil i den kommende tid skrive flere ting om mig selv og ovenstående interesseområder som jeg arbejder med. Jeg ser frem til at dele ud af min viden og håber at du vil følge med. Du kan du også finde mig på Google+ og Facebook. Sidstnævnte bruger jeg dog knap så meget, så er du advaret. 🙂

Stay tuned!

Jesper Damtoft