Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/jesper-damtoft.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611
Vælg en side

Om Jesper Damtoft

Biografi og erfaring indenfor SEO og PPC

Bio

Mit navn er Jesper og jeg har arbejdet med søgemaskiner og online markedsføring generelt i mere end 10 år. Idag arbejder og driver jeg virksomheden Citona: Et PPC og SEO bureau beliggende i Aarhus, hvor vi servicerer små og store firmaer, indenfor bl.a. SEO, hjælp til Adwords optimering og konverteringsoptimering til både service hjemmesider og omfangsrige webshops. Her på bloggen, vil jeg skrive om forskellige indenfor især SEO, Google Adwords og konverteringsoptimering. Du er dog også velkommen til at følge mig på iværksætterportalen Amino eller Google+.

Min passion for især søgemaskineoptimering, stammer oprindelig fra min nysgerrig og de muligheder, som søgemaskinerne som værktøj i sin tid åbnede op for. Jeg var nysgerrig for at vide, hvad der præcis gjorde at ét resultat skulle ligge før et andet. Netop dette gjorde, at jeg begyndte at læse en frygtlig masse litteratur om søgemaskiner og SEO generelt, følge med på amerikanske blogs og andet, for at skabe mig et så præcist billede som muligt med inputs fra mange forskellige mennesker i branchen. I starten var der ikke meget information på emnet, hvorfor jeg hurtigt selv begyndte at foretage flere eksperimenter, med henblik på selv at finde svaret på alle mine spørgsmål. Dette gav mig utrolig meget viden om, hvordan søgemaskinerne aflæste indhold, brugte links til at videreføre linkjuice og vægte søgeresultater med.

Idag kører jeg fortsat rigtig mange eksperimenter i løbet af et år, netop fordi, at søgemaskinerne udvikler sig i en hastighed som aldrig før. Dette har også sat større krav til, hvordan god søgemaskineoptimering skal implementeres, for at sikre vedvarende resultater i Google. SEO uden fokus på kvalitet og relevans, bliver idag straffet hårdere af Google, i takt med at deres fokus på linkspammere er vokset igennem årene. Det er idag også vigtigt at tænke i baner af indholdsmarkedsføring eller Content Marketing, da vedvarende synlighed i søgemaskinerne kræver, at du løbende skaber indhold på dine sider, som er til værdi for din målgruppe. Kan du det, er der også stor sandsynlighed for, at dine sider vil tiltrække flere links og omtale, hvilket fortsat er en meget vigtig faktor som jeg forventer fortsat vil være et stærkt signal for Google i minimum 5-10 år endnu!

Jeg håber at du har fået en lidt bedre idé om hvem jeg er. Jeg vil hele tiden forsøge at opdatere denne beskrivelse med ny information. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig igennem kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller bare har brug for min hjælp til SEO eller Google Adwords, hvorfra jeg vil besvare din mail hurtigst muligt.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering, er du velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig